Een voorbijglijdende gedachte

Met een sluimerend gevoel van onmacht, legde hij zijn hoofd in zijn nek en sloot de ogen. De beelden die op zijn netvlies prijkten verdwenen niet, ze werden hooguit wat waziger, door de rozige gloed, het gevolg van het zonlicht dat zijn oogleden prikkelde. Nu mijn ogen openen, in de zon blijven kijken en voor altijd blind worden, dacht hij. En ondanks alles verscheen er een glimlach op zijn gezicht.

Dit vind ik knap! Ik heb het

Dit vind ik knap! Ik heb het verschillende keren herlezen en ik wil graag meer weten. Het prikkelt de nieuwsgierigheid.
Ikzelf associeer beelden ook dikwijls met geuren, ik vind dat de geuren het beeld intensifiëren. Een idee?

Laatste Nieuws

Druk programma in mei! (26/04/2017)
Druk programma voor de boeg in de maand mei. Wie dat wil, kan me ontmoeten op 3 plaatsen in de meimaand. Hieronder lijst ik graag op wat ik van plan ben.  1. Kunstroute Tienen   Op 6 mei...
Artikel in DW (Deze Week/De Streekkrant Sint-Truiden/Tienen) over SUDOKU. (5/04/2017)