Tralies, the movies

De boekvoorstelling van 'Tralies' op 7 oktober 2009 in Zoutleeuw was een groot succes. Liefst 200 mensen kwamen luisteren naar de toespraken van burgemeester Rik Dehairs en minister van Buitenlandse Zaken Yves Leterme.
Hieronder vind je de 'trailer' van 'Tralies'.
Een een videorecensie van Joan De Winne, de 'special guest' op de voorstelling. Hij was speciaal uit Diksmuide naar Zoutleeuw gekomen. Joan De Winne is oprichter en gewezen hoofd van het slachtoffer-identificatie- en necro-searchteam van de Federale Politie (Disaster Victim Identification, kortweg D.V.I.). Hij las 'Tralies' en maakte er een filmisch verslag van.Laatste Nieuws

Hebban.nl, de grootste boekensite en lezerscommunity van Nederland, verscheen zopas een groepsrecensie van 'De Mol'. Negen lezers lazen het boek en gaven er individueel en in groep hun mening over....
Artikel uit 'De Zondag' van 25 maart 2018.
Bij ROB-tv over De Mol (26/03/2018)
Bij de regionale televisiezender ROB-tv vertelt Bart Debbaut honderduit over 'De Mol', de eerste thriller rond de gelijknamige succesreeks op tv. 'De Mol' is zijn tiende boek. Het boek verschijnt...