Een voorbijglijdende gedachte

Met een sluimerend gevoel van onmacht, legde hij zijn hoofd in zijn nek en sloot de ogen. De beelden die op zijn netvlies prijkten verdwenen niet, ze werden hooguit wat waziger, door de rozige gloed, het gevolg van het zonlicht dat zijn oogleden prikkelde. Nu mijn ogen openen, in de zon blijven kijken en voor altijd blind worden, dacht hij. En ondanks alles verscheen er een glimlach op zijn gezicht.

Dit vind ik knap! Ik heb het

Dit vind ik knap! Ik heb het verschillende keren herlezen en ik wil graag meer weten. Het prikkelt de nieuwsgierigheid.
Ikzelf associeer beelden ook dikwijls met geuren, ik vind dat de geuren het beeld intensifiëren. Een idee?

Laatste Nieuws

  Op 12 maart stelt Michiel Devlieger, een van de bedenkers en de eerste presentator van 'De Mol' de nieuwe thriller van Bart Debbaut voor: 'De Mol'. Bart & Michiel kennen elkaar al heel...
De Mol, de achterflap (05/03/2018)
De achterflap van 'De Mol', het tiende boek van Bart Debbaut. 
Artikel in DW (Deze Week/De Streekkrant Sint-Truiden/Tienen) over SUDOKU. (5/04/2017)