Een voorbijglijdende gedachte

Met een sluimerend gevoel van onmacht, legde hij zijn hoofd in zijn nek en sloot de ogen. De beelden die op zijn netvlies prijkten verdwenen niet, ze werden hooguit wat waziger, door de rozige gloed, het gevolg van het zonlicht dat zijn oogleden prikkelde. Nu mijn ogen openen, in de zon blijven kijken en voor altijd blind worden, dacht hij. En ondanks alles verscheen er een glimlach op zijn gezicht.

Dit vind ik knap! Ik heb het

Dit vind ik knap! Ik heb het verschillende keren herlezen en ik wil graag meer weten. Het prikkelt de nieuwsgierigheid.
Ikzelf associeer beelden ook dikwijls met geuren, ik vind dat de geuren het beeld intensifiëren. Een idee?

Laatste Nieuws

Hebban.nl, de grootste boekensite en lezerscommunity van Nederland, verscheen zopas een groepsrecensie van 'De Mol'. Negen lezers lazen het boek en gaven er individueel en in groep hun mening over....
Artikel uit 'De Zondag' van 25 maart 2018.
Bij ROB-tv over De Mol (26/03/2018)
Bij de regionale televisiezender ROB-tv vertelt Bart Debbaut honderduit over 'De Mol', de eerste thriller rond de gelijknamige succesreeks op tv. 'De Mol' is zijn tiende boek. Het boek verschijnt...