Eerste recensie van 'En toen schiep God Kevin' op jongerenplaneet.be


jongerenplaneetDe eerste recensie van 'En toen schiep God Kevin' is een feit. Jongerenplaneet.be, de drukbezochte portaalsite met nieuws voor en door jongeren, besteedt in een ruim artikel aandacht aan het boek. De recensent van dienst heeft een haarscherpe analyse gemaakt:

  • Bart Debbaut slaagt erin om een aantal minder fraaie kantjes van onze maatschappij uit te vergroten, en het kleinmenselijke naar boven te halen.
  • 'Humor is de ultieme intelligentietest. Wie humor hanteert, beheerst de menselijke geest', wist Rik Torfs te vertellen tijdens de boekvoorstelling.
  • Als je dit boek met de juiste bril leest, merk je dat die humor niet bedoeld is om gratuit met het geloof te spotten, maar dat het een manier is om je als lezer een spiegel voor te houden over onze huidige samenleving.

Lees hier de volledige recensie.

Laatste Nieuws

Hebban.nl, de grootste boekensite en lezerscommunity van Nederland, verscheen zopas een groepsrecensie van 'De Mol'. Negen lezers lazen het boek en gaven er individueel en in groep hun mening over....
Artikel uit 'De Zondag' van 25 maart 2018.
Bij ROB-tv over De Mol (26/03/2018)
Bij de regionale televisiezender ROB-tv vertelt Bart Debbaut honderduit over 'De Mol', de eerste thriller rond de gelijknamige succesreeks op tv. 'De Mol' is zijn tiende boek. Het boek verschijnt...