Soundtrack Relikwie via Spotify

Relikwie, coverHier vind je de Spotify-playlist van de soundtrack van Relikwie, de muziek in de hoofden van de personages die een bijzondere plaats kreeg in het boek. Veel luisterplezier, tijdens of na het lezen. Geen Spotify-account? Geen nood, registreer gratis via deze link. Geen zin in? Dan kan je de soundtrack ook beluisteren via het speciale YouTube-kanaal van Relikwie, via deze link

 

Laatste Nieuws

Hebban.nl, de grootste boekensite en lezerscommunity van Nederland, verscheen zopas een groepsrecensie van 'De Mol'. Negen lezers lazen het boek en gaven er individueel en in groep hun mening over....
Artikel uit 'De Zondag' van 25 maart 2018.
Bij ROB-tv over De Mol (26/03/2018)
Bij de regionale televisiezender ROB-tv vertelt Bart Debbaut honderduit over 'De Mol', de eerste thriller rond de gelijknamige succesreeks op tv. 'De Mol' is zijn tiende boek. Het boek verschijnt...