home

Welkom

De Mol, de thriller

DE MOL, de thriller!

Al twintig jaar is De Mol een zeer populair televisieformat. Twintig jaar geleden werd het voor het eerst uitgezonden op de Belgische openbare omroep (VRT). Twintig jaar later verschijnt met 'De Mol' een heuse thriller rond dit programma. 

Het format van de televisiereeks werd aan meer dan 50 landen verkocht. Het tweede seizoen van de Vlaamse serie werd in 2000 bekroond met de Gouden Roos, een van de belangrijkste internationale televisieprijzen. Het was aan die reeks dat Bart Debbaut, nu auteur van de thriller 'De Mol' deelnam als kandidaat.

Op vraag van uitgeverij Lannoo en na overleg met SBS/Woestijnvis (het productiehuis achter De Mol) schreef Bart Debbaut nu een thriller tegen de achtergrond van het zeer populaire programma. Het louter fictieve verhaal staat uiteraard los van het programma zelf, maar het vertrekt vanuit hetzelfde concept: 10 kandidaten, waaronder 1 verrader, vertrekken op avontuur. Door opdrachten tot een goed einde te brengen kunnen ze geld verdienen. Alleen zal de verrader, De Mol, er alles aan doen om de pot zo klein mogelijk te houden. In het boek verdwijnt er echter plots een van de kandidaten. Het produktieteam tast in het duister: dit hadden ze niet voorzien. Is er een verrader op de set of speelt de mol dubbelspel?

Het boek 'De Mol' verschijnt op 14 maart, vlak nadat in Nederland de ontknoping heeft plaatsgevonden van 'Wie is de Mol', de Nederlandse versie van het format. En vlak voor er op Vier een nieuwe reeks van 'De Mol' begint. Een ideale timing dus voor echte molfanaten om zich te laven aan dit boek: veel spanning, veel intriges, originele opdrachten en een mol. Of zijn er het twee? Een fictief verhaal voor elke liefhebber van spannende boeken. En al zeker voor liefhebbers van De Mol.

Bekijk hier de achterflap van het boek. 

 

DE PERS over DE MOL:

Het Belang van Limburg, 13 maart 2018

Het Nieuwsblad, 13 maart 2018

Het Laatste Nieuws, 13 maart 2018

Het Nieuwsblad, 15 maart 2018

Het Belang van Limburg, 20 maart 2018

Bekijk hier  het interview op ROB-tv

De Zondag, 25 maart 2018

Groepsrecensie op Hebban.nl, 25 maart 2018

 

 

 

 

 

Tralies, the movies

De boekvoorstelling van 'Tralies' op 7 oktober 2009 in Zoutleeuw was een groot succes. Liefst 200 mensen kwamen luisteren naar de toespraken van burgemeester Rik Dehairs en minister van Buitenlandse Zaken Yves Leterme.
Hieronder vind je de 'trailer' van 'Tralies'.

Inhoud syndiceren

Laatste Nieuws

Hebban.nl, de grootste boekensite en lezerscommunity van Nederland, verscheen zopas een groepsrecensie van 'De Mol'. Negen lezers lazen het boek en gaven er individueel en in groep hun mening over....
Artikel uit 'De Zondag' van 25 maart 2018.
Bij ROB-tv over De Mol (26/03/2018)
Bij de regionale televisiezender ROB-tv vertelt Bart Debbaut honderduit over 'De Mol', de eerste thriller rond de gelijknamige succesreeks op tv. 'De Mol' is zijn tiende boek. Het boek verschijnt...